Senaste Nytt

Alla nyheter från Fiberföreningen

Blogg

Telia / Viaplay

Som många av er redan hört på nyheterna så är Telia och Viaplay inte överens om deras inbördes avtal. Det innebär för tillfället att en del kanaler saknas i vårt utbud. Läs mer på denna länk Viktig information om din tv-tjänst – Telia.se:

Goda Nyheter

Nu finns samtliga dokument, förutom protokollet, från årsmötet till beskådande. Det kommer lite senare. Det finns en god nyhet som inte är helt lätt att upptäcka i materialet. Den månatliga nätavgiften år återställd från 150 kr per månad (exkl moms) till det ursprungliga 80 kr per månad (exkl moms).

Dokument till årsstämman 2022

Här kommer aktuella dokument för genomläsning inför årsstämman. Budget och Årsredovisning kommer att finnas tillgängliga efter Årsmötet den 5/1. Dom som vill läsa på i förväg kan skicka ett mail till support@fiberforeningen.org så får ni ett personligt exemplar i mailboxen. För övriga dokument, klicka nedan.

Kallelse till årsmöte 2022

Kallelse Härmed kallas Du till årsstämma i Askerön / Säckebäck Fiber EK. Vi kommer att behandla bland annat Proposition angående prissättningsmodell för nyanslutningar framledes Proposition angående koppling av styrelsearvoden till inkomstbasbelopp på tidigare beslutad nivå Fastställande av budget för 2022 och 2023 enligt beslut på årsmöte 2021 Plats: Stala BygdegårdTid: … Fortsätt LäsKallelse till årsmöte 2022

Viktigt om våra fakturor

Fakturering av årets årsavgift och nätavgifter är gjorda. Det har också skickats ut påminnelse för samtliga gamla förfallna fakturor. Det verkar vara några som ändrat sina e-postadresser. Snälla, uppdatera oss genom att meddela info@fiberforeningen.org. Avstämning av obetalda gamla fakturor kommer att göras om en vecka och för de nya fakturorna … Fortsätt LäsViktigt om våra fakturor