Senaste Nytt

Alla nyheter från Fiberföreningen

Blogg

Kallelse till Årsmöte 2023

Kallelse Härmed kallas Du till årsstämma i Askerön / Säckebäck Fiber EK. Vi kommer att behandla bland annat uppföljning av budget för 2023 och fastställande av budget för 2024. Plats: Stala BygdegårdTid: Söndag den 23:e april 2023 klockan 11.00 Dagordning Väl möttStyrelsen

Telia / Viaplay

Som många av er redan hört på nyheterna så är Telia och Viaplay inte överens om deras inbördes avtal. Det innebär för tillfället att en del kanaler saknas i vårt utbud. Läs mer på denna länk Viktig information om din tv-tjänst – Telia.se:

Goda Nyheter

Nu finns samtliga dokument, förutom protokollet, från årsmötet till beskådande. Det kommer lite senare. Det finns en god nyhet som inte är helt lätt att upptäcka i materialet. Den månatliga nätavgiften år återställd från 150 kr per månad (exkl moms) till det ursprungliga 80 kr per månad (exkl moms).

Dokument till årsstämman 2022

Här kommer aktuella dokument för genomläsning inför årsstämman. Budget och Årsredovisning kommer att finnas tillgängliga efter Årsmötet den 5/1. Dom som vill läsa på i förväg kan skicka ett mail till support@fiberforeningen.org så får ni ett personligt exemplar i mailboxen. För övriga dokument, klicka nedan.